Notícies

Presentació del festival de música Planestiueja't

Foto : Presentació del festival de música Planestiueja't
Avui s'ha presentat a la sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona el festival de les Planes d'Hostoles Planestiueja't, amb la participació de la Diputació de Girona, l'Ajuntament de les Planes d'Hostoles i la Fundació Albert Bosch.

Planestiueja't inclourà actuacions d'El Pot Petit, Sara Terraza & The Black Sheep, Manu Guix, Pep Sala, Pedro Guerra, Andrea Motis i Tomeu Penya, i tindrà lloc els dissabtes del 7 de juliol al 25 d'agost.

El vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, ha destactat que «el festival té un cartell de luxe, amb un denominador comú: la qualitat. L'altra virtut de Planestiueja't és que té lloc a la Garrotxa i no a la Costa Brava ni al Pirineu, on es concentren els festivals d'estiu».

L'alcalde de les Planes d'Hostoles, Eduard Llorà, ha valorat el festival afirmant que «el programa de Planestiueja't és eclèctic: tothom hi trobarà una proposta que li agradarà. Durant el dia els visitants podran gaudir del municipi, l'entorn i la gastronomia, i al vespre, participar en els concerts».

El festival recollirà fons per al càncer infantil, de la mà de la Fundació Albert Bosch, que, mitjançant un conveni amb l'Hospital de la Vall d'Hebron, rehabilitarà la planta d'oncologia infantil.



Documentació