Notícies

Inauguració de la Fira de Primavera de Campllong

Foto : Fotògraf: Eddy Kelele
Inauguració de la Fira de Primavera de Campllong

Pere Vila, president de la Diputació de Girona, ha participat aquest matí a la inauguració de la 36a Fira Comarcal de Primavera de Campllong, que enguany serà visitada previsiblement per 30.000 persones. També han participat a l'acte Lluís Freixas, alcalde del municipi; Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès; Raül Morales, director dels Serveis Territorials de Governació a Girona, i nombrosos representants de món local, agrícola i ramader.

Pere Vila ha destacat que la fira és un referent en el món comercial, agrícola i ramader català i també ha mostrat el compromís de la Diputació amb el creixement del primer sector, que ha definit com a fonamental per mantenir l'equilibri social i territorial del país.

La Fira Comarcal compta enguany amb 40.000 metres quadrats, un centenar d'expositors i una trentena d'activitats. A més, hi ha una vintena de mostres i exposicions i un espai de 500 metres quadrats per a nens. L'oferta de la fira inclou des d'exposicions de maquinària agrícola i industrial antiga i actual fins a demostració d'oficis d'artesans, venda de productes i exhibicions i concursos.