Notícies

Estrena de la pel·lícula Miss Dalí als nous cinemes Las Vegas, de Figueres

Foto : Estrena de la pel·lícula Miss Dalí als nous cinemes Las Vegas, de Figueres
El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, ha assistit aquest vespre a l'estrena de la pel·lícula Miss Dalí, amb què s'han inaugurat els nous cinemes Las Vegas, de Figueres. Marta Felip, alcaldessa de Figueres; Ventura Pons, director de la pel·lícula i impulsor de les obres de reforma dels cinemes, i part del repartiment del film també han assistit a l'acte.

Miss Dalí és una pel·lícula biogràfica sobre Anna Maria Dalí, germana del famós pintor, que repassa la seva història, els quaranta anys que va passar allunyada de les llums i les ombres de Salvador Dalí i la seva relació amb Gala. La pel·lícula, que es va rodar a Cadaqués i a Figueres, ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Reforma integral del cinema
El cinema Las Vegas va tancar l'any 2000. Ventura Pons va decidir llogar-lo i va iniciar unes obres que han convertit l'antic equipament en un multicine modern, amb quatre sales i cabuda per a 500, 150, 100 i 85 espectadors respectivament.