Notícies

Pere Vila assisteix a la presentació del MICBasketball

Foto : Pere Vila assisteix a la presentació del MICBasketball
Aquest dilluns 19 de març el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha presentat la segona edició del MICBasketball, el torneig de bàsquet que pertany al MICFootball. A l'acte, que ha conduït el periodista Gerard Romero, també han assistit Josep Pujols, representant territorial d'Esports a Girona, i Marta Madrenas, alcaldessa de Girona. A més, la presentació d'avui ha comptat amb la presència dels padrins de l'acte: Núria Martínez, jugadora de bàsquet de l'Spar Citylift Girona, i Pierre Oriola, jugador de bàsquet de l'FC Barcelona.

Pere Vila ha valorat positivament que «celebrem l'aposta de l'organització per diversificar el MIC més enllà del futbol». Per altra banda, ha destacat que «la Diputació i el Patronat també col·laborem amb l'equip de bàsquet femení UNI Girona, que tants èxits està assolint i que, fins fa poques setmanes, ha promocionat el territori gironí arreu d'Europa».

Després de l'èxit de la primera edició, el bàsquet torna amb l'ambició d'esdevenir el torneig formatiu de referència en l'àmbit mundial. Enguany, al MICBasketball hi ha inscrits cent equips, que es repartiran en deu categories. Aquest fet demostra un creixement de participació respecte a l'any passat, en què hi va haver seixanta equips. Una mostra de l'èxit d'aquesta competició pertanyent al Mediterranean International Cup és que el 50 % dels equips participants del 2017 tornaran a ser presents en aquesta edició.

El MICBasketball tindrà lloc del 28 de març a l'1 d'abril i es disputarà en setze pavellons de les comarques gironines: Vidreres, Bescanó, Girona, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Lloret de Mar, Maçanet, Cassà de la Selva, la Bisbal, Santa Cristina d'Aro, Begur, Calonge, Caldes de Malavella, Fornells de la Selva i Vilobí d'Onyar. La competició s'inclou en el marc de la divuitena edició del MICFootball.

Podeu consultar més informació sobre la competició a la web oficial.