Notícies

Albert Piñeira presenta el Festivalot, el festival de música familiar de Girona

Ahir a la tarda el vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, va presentar la quarta edició del Festivalot, el festival de música en família. A l'acte també van participar Carles Ribas, tinent d'Alcaldia i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona; Rita Peré, directora del festival, i el músic dels Amics de les Arts Joan Enric Barceló.  El Festivalot tindrà lloc a Girona els dies 2 i 3 de juny.

Albert Piñeira va destacar que «el Festivalot es defineix com un festival de la ciutat. I ho fa amb raó, ja que els restaurants, hotels i botigues de Girona hi col·laboren amb l'objectiu de promocionar no només l'art i la cultura gironina, sinó també la ciutat i la demarcació, així com els serveis turístics i econòmics que s'hi ofereixen». Per altra banda, va dir que «des de la Diputació, felicitem un any més l'organització. La vostra tasca és primordial per fer realitat una iniciativa que se centra sobretot en els petits. D'aquesta manera, garantim el futur pel gust musical a les nostres comarques».

El Festivalot és un esdeveniment de música en família ja consolidat a la demarcació de Girona. Enguany, com a novetats principals, el festival es trasllada a l'Auditori de Girona. Ho fa després d'acollir vint mil espectadors al centre de Girona i el Barri Vell l'any passat. L'objectiu d'aquest canvi és oferir més comoditats a les famílies i també més activitats. Per aquesta quarta edició passaran grups com Blaumut, Els Catarres o Mishima, entre d'altres. A més, s'han programat diferents activitats paral·leles i diversos serveis dirigits especialment als més menuts de la casa.

Podeu consultar més informació a la web oficial del festival.

WEB RELACIONADA http://festivalot.cat/