Notícies

Pere Vila participa a la Nit dels Càmpings Gironins

El president de la Diputació i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar ahir al vespre a la Nit dels Càmpings Gironins, durant la qual es va lliurar el premi Jaume Genover a Joaquim Ribas, propietari i gerent del Càmping Solmar, de Blanes.

L'acte s'emmarca en el conjunt d'esdeveniments que han conformat el congrés Girocamping Pro, organitzat per l'Associació de Càmpings de les comarques de Girona, que es va celebrar ahir a l'Auditori de Girona i al qual van assistir uns 400 professionals del sector turístic i uns 250 estudiants. Ha estat adreçat a tot el sector turístic i ha ofert un programa amb ponències i debats de primer nivell sobre temàtiques no només relacionades amb el sector del càmping, sinó també dels agents turístics.

Durant la seva intervenció, Pere Vila va lloar el treball dut a terme per l'Associació i en va destacar la transformació i els efectes positius en la societat i l'economia gironina.

Associació de Càmpings de les comarques de Girona

L'Associació de Càmpings de les comarques de Girona és la més antiga de l'Estat espanyol, té 73 associats (més del 80 per cent dels càmpings de les comarques de Girona) i ofereix unes 120.000 places d'allotjament. El total de places d'allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa el sector com la primera oferta turística reglada.

ÀMBITTurisme