Notícies

Pere Vila, a la inauguració de les obres de rehabilitació del teatre El Casal, d'Amer

Foto : Visita al teatre El Casal, d'Amer. Fotògraf: Martí Artalejo.
El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, va participar divendres a la tarda a la inauguració de les obres de rehabilitació del teatre El Casal, d'Amer, que han consistit en el canvi del pati de butaques, la renovació dels accessos i l'adaptació dels espais a la normativa vigent. L'aportació econòmica de la Diputació ha estat de 37.252 euros.

Pere Vila va destacar el compromís de la Diputació amb el suport directe als municipis de les comarques gironins i va assenyalar que el teatre serà un equipament que brindarà més dinamisme al municipi.

A la inauguració, també van participar M. Rosa Vila, alcaldessa d'Amer; Joan Pérez, director del departament d'assessoria legal d'Hipra, SA, i Salvador Balliu, president del Consell Comarcal de la Selva, juntament amb membres del consistori i alcaldes de la comarca de la Selva.



Casa del poble de Blanes i reunió amb l'alcalde


Així mateix, divendres al matí, Pere Vila va anar al municipi de Blanes, concretament a la Casa del Poble, on, juntament amb el seu president, Joan Puig, va visitar les obres que van ser finançades per la Diputació mitjançant un conveni per valor de 100.000 euros (33.000 l'any 2013, 34.000 el 2014 i 33.000 el 2015). Durant la trobada Pere Vila i Joan Puig van parlar sobre les col·laboracions futures entre les dues institucions.

El president també va reunir-se amb l'alcalde de la ciutat, Mario Ros, amb qui va parlar de les necessitats actuals de la ciutat i de les diferents línies d'ajut que la Diputació ofereix als municipis de la demarcació.