Notícies

El Festival Strenes omplirà Girona i Salt de la millor música

Foto : El Festival Strenes omplirà Girona i Salt de la millor música
El Festival Strenes ha presentat avui la programació de les actuacions musicals que aquesta primavera oferirà a les ciutats de Girona i Salt i que comptarà amb actuacions de músics de la talla de Morcheeba, Luz Casal, Maria del Mar Bonet, Joan Dausà, Txarango, La Pegatina, La Iaia, Roger Mas, Ramon Mirabet, Dyango i Los Sírex, entre d'altres. La sisena edició del festival, que se celebrarà del 24 de març a l'1 de maig, preveu ser encara més multitudinària que l'anterior, en la qual es van comptabilitzar 33.000 assistents.

La presentació del Festival ha tingut lloc a l'Ajuntament de Girona i hi han participat Albert Piñeira, vicepresident i diputat de Cultura de la Diputació de Girona; Carles Ribas, sisè tinent d'Alcaldia i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona; Albert Bardolet, director de l'Àrea de Música de la Generalitat de Catalunya, i  Xavier Pascual, director de Promo Arts Music i del Festival Strenes.

El vicepresident Piñeira ha destacat que, en molts pocs anys, el Festival ha aconseguit un gran arrelament a Girona i Salt, així com un gran creixement, i també ha lloat que dugui a terme accions per promoure els nous talents musicals gironins amb noves seccions, com «Talent gironí».

Strenes s'inaugurarà el 24 de març amb el característic concert del terrat de l'Oficina de Turisme de la Rambla de Girona, que interpretarà un grup musical el nom del qual no es revelarà fins al dia abans.