Notícies

Visita institucional a Israel, la Knesset i la fira de turisme de Tel-Aviv

Foto : Visita al Parlament d'Israel.
El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i el vicepresident primer de la corporació, Miquel Noguer, han visitat la Knesset, el Parlament d'Israel, on s'han reunit amb el parlamentari Haim Jelin.

També la Diputació de Girona, mitjançant el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha participat els dies 6 i 7 de febrer a la fira de turisme més important d'Israel, la IMTM (International Mediterranean Tourism Market), que ha tingut lloc a Tel-Aviv, per promocionar la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Israel.

La visita ha servit per conèixer el creixent mercat turístic jueu cap a les comarques gironines i per estrènyer les relacions en l'àmbit turístic amb Israel. Els representants de la institució han constatat el coneixement que tenen del call jueu de Girona i de Besalú.

En el decurs de l'estada a Israel s'ha visitat també la seu de la fundació privada en defensa dels drets Keren Hayesod per finançar el projecte d'Amigour d'ajuda per a un habitatge segur i assequible per a gent amb escassos recursos i sense suport familiar, supervivents de l'holocaust, i la Diputació hi ha fet una aportació.


Més informació:
La fundació privada en defensa dels drets Keren Hayesod és una entitat sense ànim de lucre que treballa de forma filantròpica en projectes i iniciatives per enfortir les poblacions més desfavorides de la comunitat jueva mundial, per ajudar la immigració i, en especial, la gent gran, i també per superar esculls socials, tant a Israel com a les comunitats de la diàspora.

La Knesset s'ubica a Jerusalem i es compon d'una única cambra de 120 escons, elegits per circumscripció única, per un mandat de quatre anys i mitjançant un sistema de representació proporcional a les llistes de partit.