Notícies

Pere Vila, a la presentació de la quarta edició dels Premis Cactus

Foto : Fotografia: Premis Cactus.
El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha participat aquest matí a la roda de premsa de presentació de la quarta edició dels premis Cactus, uns guardons que premien els millor projectes en l'àmbit de la comunicació, el màrqueting i la tecnologia i que estan organitzats per les associacions Club de Màrqueting i Vendes de Girona i Digitals Girona.

Durant la presentació, s'ha explicat que aquesta nova edició s'obre a tot el territori català i que consta d'11 categories, una més que l'any passat: Millor Web, Millor App, Millor Projecte Tecnològic, Instagramer i Youtuber de l'Any _que substitueixen la d'Influencer de l'Any_, Millor Innovació de Producte, Millor Campanya de Comunicació, Millor Campanya de Màrqueting, Millor Campanya de Màrqueting Social, Gran Premi Cactus i Cactus Honorífic.

Pere Vila ha destacat que els premis posen les comarques gironines en el nou mapa de les tecnologies, el màrqueting i la comunicació, i reconeixen el talent del país. També ha lloat l'expansió dels guardons arreu del territori català i l'augment en el nombre de categories. L'acte ha comptat també amb la participació de Glòria Plana, tinenta d'alcaldia de l'Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona; Anna Carbonell, presidenta del Club de Màrqueting i Vendes de Girona, i Xevi Sañé, president de Digitals Girona.

La gala de lliurament dels guardons tindrà lloc el proper 12 d'abril al teatre municipal de Girona. Totes les empreses que hi vulguin presentar projectes s'hi poden inscriure a partir d'avui mitjançant el web premiscactus.com