Notícies

La Diputació de Girona posa en marxa el concurs fotogràfic a Instagram «Què li passa, al clima?»

Foto : La Diputació de Girona posa en marxa el concurs fotogràfic a Instagram «Què li passa, al clima?»
La Diputació de Girona ha posat en marxa el concurs fotogràfic a Instagram «Què li passa, al clima?». El concurs consisteix a publicar, a la xarxa Instagram, fotografies amb les etiquetes #ECTAdapt i #nom del municipi on s'hagi pres la fotografia, que tinguin com a motiu el canvi climàtic a l'Espai Català Transfronterer (comarques de Girona i departament dels Pirineus Orientals).

El concurs és una de les activitats de difusió i sensibilització del projecte de cooperació transfronterera «ECTAdapt - Contribuir a l'adaptació de l'Espai Català Transfronterer als efectes esperats del canvi climàtic» que es porta a terme, conjuntament, per la Diputació de Girona, el Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient (CILMA) i el Consell Departamental dels Pirineus Orientals.

El concurs serà vigent durant tot aquest any 2018, i està dividit en quatre períodes, que corresponen a les estacions de l'any:

Hivern: de l'1 de gener de 2018 al 31 de març de 2018, ambdós inclosos.
Primavera: de l'1 d'abril de 2018 al 30 de juny de 2018, ambdós inclosos.
Estiu: de l'1 de juliol de 2018 al 30 de setembre de 2018, ambdós inclosos.
Tardor: de l'1 d'octubre de 2018 al 31 de desembre de 2018, ambdós inclosos.

Un jurat escollirà les tres millors fotografies de cada estació de l'any. Per tant, hi haurà tres premis per cada estació (hivern, primavera, estiu i tardor).

_ Guanyador/a per estació: La millor fotografia a Instagram de cada estació de l'any serà premiada amb una càmera termogràfica per al dispositiu mòbil, valorada en uns 300 ¿ (o un dispositiu similar i d'igual valor). Per tant, hi haurà quatre premis a l'any (tardor, hivern, primavera i estiu).

_ Primer/a finalista per estació: La segona millor fotografia a Instagram de cada estació de l'any serà premiada amb una motxilla amb carregador solar, USB i bossa d'aigua de dos litres, valorada en uns 100 ¿ (o un dispositiu similar i d'igual valor).

_ Segon/a finalista per estació: La tercera millor fotografia a Instagram de cada estació de l'any serà premiada amb una estació meteorològica digital i exterior valorada en uns 80 ¿ (o un dispositiu similar i d'igual valor).

L'atorgament dels premis als guanyadors i finalistes es farà en un acte públic a la seu de la Diputació de Girona, en el qual també s'entregarà a l'autor/a de la millor de les quatre fotografies guanyadores un premi final, consistent en un lot de productes de quilòmetre 0 i ecològics de l'Espai Català Transfronterer (ECT), valorat en uns 100 ¿.

Documentació