Notícies

Albert Gómez lliura el premi E-TECH a la millor iniciativa en l'Administració local

Foto : Albert Gómez lliura el premi E-TECH a la millor iniciativa en l'Administració local
Ahir al vespre el diputat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, Albert Gómez, va assistir a la cerimònia d'entrega dels Premis E-TECH a l'auditori de La Mercè. Aquests Premis, que han assolit l'onzena edició, estan organitzats per l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

Albert Gómez, en representació de la Diputació de Girona, va lliurar el premi del públic «a la millor iniciativa en l'Administració local» que va guanyar el projecte «Per Carnaval no tot s'hi val», de l'Ajuntament de Roses. La Diputació, sempre al costat dels canvis i els progressos tecnològics de la demarcació, dona suport a totes aquelles iniciatives que reconeixen la tasca d'empreses, institucions, entitats i particulars que -amb els seus treballs, iniciatives, activats i projectes- contribueixen a la difusió i desenvolupament del món digital i tecnològic a les comarques gironines.

Els Premis E-TECH s'han concedit en 10 categories. Enguany han dedicat un reconeixement especial al premi «al referent digital», que ha guanyat el gironí Genís Roca. Es tracta d'un guardó que valora aquella organització o particular que destaca pel seu impacte en la societat digital. Roca, nascut el 1966 a Girona, ha tingut en els darrers anys un rol destacat en el món de l'assessorament d'empreses en temes estratègics de desenvolupament de negoci i oportunitats digitals a través de l'empresa RocaSalvatella, de la qual n'és fundador i president.

A banda del premi «al referent digital», també s'ha fet entrega del premis corresponents a la resta de categories: «a l'aplicació de les TIC a l'empresa», el premi del públic «a la millor iniciativa en l'Administració local», «a la recerca i innovació en TIC», el premi especial del públic «al millor projecte, producte o servei digital gironí», el del públic «a la millor acció gironina a la xarxa», «a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC», «a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina», «a la trajectòria de l'empresa TIC» i, finalment, «a l'empresa TIC emergent».

Els Premis E-TECH estan patrocinats per BBVA i Grup Simon Assessors, i hi col·laboren la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Girona i la Patronal Gironina FOEG.