Notícies

La Jornada Reinventa't 2017 debat els canvis tecnològics i el futur del treball

Foto : La Jornada Reinventa't 2017 debat els canvis tecnològics i el futur del treball
El delegat de Promoció Econòmica i de Diplab de la Diputació de Girona, Josep Antoni Frías, va tancar ahir la setena edició de la Jornada Reiventa't. Amb el títol «L'empresa 4.0: més tecnològica, més humana», la jornada d'enguany ha analitzat el paper dels directius davant els canvis tecnològics i el futur del treball.

A l'acte de tancament, Josep Antoni Frías va destacar que «ha estat un goig, tant per la ciutat de Girona com per la demarcació, rebre, aquesta Jornada Reinventa't, que ens ha portat directius, polítics, empresaris i experts de reconegut prestigi en innovació, lideratge i treball amb l'objectiu d'analitzar amb profunditat aquest doble desafiament». A més, va voler dedicar un agraïment als organitzadors: «Em resta donar les gràcies, des de la Diputació de Girona, a tots els experts i ponents, així com a les entitats que han fet possible aquesta jornada, que contribueix a la millora individual i col·lectiva dels professionals que lideren les organitzacions de l'Estat espanyol».

La jornada està organitzada per l'Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona, i compta amb el suport de la Diputació de Girona, CaixaBank i KPMG, entre altres empreses i institucions. Hi han participat experts en diverses matèries dels àmbits econòmic i tecnològic. En total, més d'una quinzena d'executius, economistes i polítics han reflexionat sobre lideratge, innovació i compromís social. 

El president de la Diputació, Pere Vila, va presentar la Jornada Reinventa't 2017 el passat 20 de novembre, i va assegurar que «l'empresa necessita dedicar menys esforços humans a la producció, que pot estar robotitzada, i més temps a la creació i a la recerca, cosa que es pot fer més ràpidament gràcies a la supercomputació i a la realitat augmentada, per només destacar dos camps ja presents en l'entorn empresarial. En definitiva, Reinventa't projecta una clara mirada a un futur que no és tan lluny com ens pensem».