Notícies

La Diputació de Girona presenta la jornada Reinventa't 2017

Foto : Fotògraf: Martí Artalejo.

Avui el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha presentat la setena jornada Reinventa't Girona 2017, que enguany porta com a nom «L'empresa 4.0: més tecnològica, més humana». La jornada reunirà directius i experts de reconegut prestigi en innovació, lideratge i treball amb l'objectiu d'analitzar amb profunditat aquest doble desafiament. A l'acte també han participat Xavier Gangonells, director general de l'Associació Espanyola de Directius, i Jaume Masana, president de Tribuna Girona i director territorial de CaixaBank a Catalunya.

La jornada, organitzada per l'Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona, amb l'estreta implicació de la Diputació de Girona, se celebrarà el dimecres 29 de novembre a l'Auditori del Palau de Congressos de Girona. Amb sis edicions celebrades, aquesta trobada s'ha convertit en un punt de referència ineludible per als directius, empresaris i estudiants de les comarques gironines.

Enguany, una quinzena d'executius, economistes i polítics reflexionaran sobre lideratge, innovació i compromís social. A més, Reinventa't 2017 comptarà amb experts d'excepció, com ara representants de les empreses més intel·ligents del món segons el MIT, o l'economista Jeremy Rifkin, entre altres convidats.

Els directius necessiten noves idees per poder desenvolupar els reptes que les empreses que lideren tenen en el món actual: d'una banda, la necessària transformació per adaptar-se a l'allau de canvis tecnològics que suposa l'arribada de la quarta revolució industrial i, de l'altra, la creixent exigència de la societat d'unes organitzacions més ètiques i compromeses amb els problemes socials i ambientals.

Durant la presentació, el president de la Diputació, Pere Vila, ha manifestat el seu agraïment a l'AED i a Tribuna de Girona «per haver mantingut aquesta convocatòria durant els pitjors anys de la crisi econòmica». I ha afegit que «ara, amb una situació que millora, aconseguirà, segur, major volada (...), perquè evidentment els reptes no són els mateixos quan es lluita per resistir el temporal que quan tenim el vent a favor».

Per a més informació, cliqueu aquest enllaç.