Notícies

Pere Vila inaugura el Fòrum Gastronòmic 2017

Foto : Fotògraf: Martí Artalejo.

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, va assistir ahir a la inauguració del Fòrum Gastronòmic 2017. També van participar a l'acte Carles Ribas, tinent d'alcaldia i regidor de l'Ajuntament de Girona; Gloria Plana, regidora de l'Ajuntament de Girona, i Pep Palau i Jaume Von Arend, directors del Fòrum Gastronòmic.

El Fòrum, que se celebra del 19 al 21 de novembre, és un punt de trobada dels professionals de la gastronomia, alhora que una plataforma de promoció, una eina de formació i un espai de negoci i d'intercanvi de productes i idees. Es tracta d'un dels esdeveniments més importants i prestigiosos del circuit de la gastronomia a les comarques de Girona. El Fòrum Gastronòmic de Girona incentiva el contacte entre ponents, expositors i visitants professionals oferint activitats de cuina en directe i degustacions.

Pere Vila va destacar la participació de la Diputació de Girona mitjançant el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent, ja que al Fòrum són presents 19 de les empreses reconegudes amb aquest segell.

Podeu consultar més informació sobre el Fòrum Gastronòmic al seu web, punxant aquest enllaç.