Notícies

La màgia de les fonts d'aigua centrarà la quarta edició del Gran Circ de Nadal de Girona

Foto : La màgia de les fonts d'aigua centrarà la quarta edició del Gran Circ de Nadal de Girona
El Gran Circ de Nadal torna a Girona amb un nou espectacle que suma la màgia del Nadal, el circ internacional de qualitat i la bellesa de les fonts màgiques. Aquests tres elements seran el fil conductor d'un espectacle que, en la quarta edició, ja es consolida com a cita imprescindible a Girona durant les festes nadalenques.

L'acte de presentació de la programació, que ha tingut lloc aquest matí a l'Ajuntament de Girona, ha comptat amb la presència d'Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona; Eva Palau, regidora delegada de Salut i Dinamització del Territori de l'Ajuntament de Girona, i Genís Matabosch, director del Festival.

El vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, ha dit durant la presentació que «entre tots hem de fer que aquesta experiència única, singular i de qualitat no sigui inèdita i es converteixi en una atracció nadalenca amb segell gironí».

Des de les institucions s'ha destacat que el Circ de Nadal amplia i millora l'oferta cultural i de lleure d'aquesta ciutat i, alhora, s'ha mostrat la satisfacció pel fet que s'hagi apostat perquè Girona tingui el seu Circ de Nadal, com tenen totes les grans ciutats europees.

Amb la garantia dels productors del prestigiós Festival Internacional del Circ Elefant d'Or, Circus Arts Foundation, amb Genís Matabosch al capdavant, petits i grans tindran l'oportunitat de gaudir d'espectacles dels principals talents circenses del món en el marc del pavelló de Fontajau, reconvertit en un circ del 26 al 31 de desembre.

Un total de 26 artistes internacionals arribats de 8 països oferiran atraccions increïbles al damunt d'una pista aquàtica gegant que contindrà 120.000 litres d'aigua, davant d'un decorat monumental i amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials. La presència escènica de l'aigua es traduirà al llarg de l'espectacle en fonts sincronitzades i pluja artificial. Vestuari, coreografies, música, fonts gegants, pista aquàtica i decorats transportaran l'espectador al món màgic del Nadal amb un espectacle de qualitat per a tota la família en què actuen algunes de les millors estrelles del món del circ.

Acròbates, trapezistes, ballarins, equilibristes, orquestra en viu i saltadors oferiran una col·lecció d'actuacions que han estat guardonades en els principals festivals internacions del món, i endinsaran l'espectador en la màgia de les fonts dansaires.

Ja estan disponibles les entrades per les funcions, que tindran lloc els dies 26 de desembre (11 h i 18.30 h), 27 de desembre (18.30 h), 28 de desembre (18.30 h), 29 de desembre (16.30 h i 19.30 h), 30 de desembre (11.30 h, 16.30 h i 19.30 h) i 31 de desembre (11.30 h). Durant 6 dies hi haurà actuacions, amb un total de 10 funcions.

Més informació sobre la programació a www.CircNadalGirona.com