Notícies

Promoció Econòmica explica a tècnics turcs accions d’emprenedoria

Foto : Promoció Econòmica explica a tècnics turcs accions d’emprenedoria

La cap de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, Helga Nuell, s’ha reunit aquest matí amb tècnics vinculats a diferents entitats del món de l’emprenedoria de Turquia per explicar-los les diferents accions que porta a terme la Diputació de Girona en matèria d’emprenedoria.

Els tècnics turcs s’han mostrat interessats sobre com es fan les coses aquí en relació amb l’emprenedoria; per exemple, sobre el funcionament de la Xarxa Gironina d'Espais d'Allotjament Empresarial, un portal on els emprenedors poden trobar informació que els pot ajudar a dur a terme la seva activitat: informació sobre locals i despatxos de lloguer, esdeveniments per a emprenedors, subvencions i diferents serveis repartits per la província de Girona. També s’han interessat pel programa d’emprenedoria CO-CREIX, així com pel segell Girona Excel·lent, que distingeix els productes de proximitat del territori i que, des d’una altra perspectiva, fomenta també l’emprenedoria.

La reunió, en línies generals, ha servit per donar a conèixer el funcionament del Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona.

Helga Nuell ha comentat que «els tècnics turcs s’han interessat molt pel funcionament de la Xarxa, per com s’estructuren els diferents vivers i sobretot per conèixer quin és el paper de la Diputació de Girona en l’impuls de l’emprenedoria al territori».

Els experts turcs són membres de diferents entitats i institucions, com ara Ministry of Science, Industry and Technology, Regional Development Agency, Bingöl Incubation Center-Confirmed o UE Funded Bingöl Enterprise Development Project.