Notícies

Pere Vila participa en la jornada de debat Gir 180° 

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha assistit avui a la inauguració de la I Jornada Internacional sobre la Ciutat Invisible, a l’auditori del centre cultural La Mercè. A l’acte també han assistit l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i Joaquim Nadal, director de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural i president de la fundació La Ciutat Invisible. La fundació La Ciutat Invisible, en el marc de Temporada Alta, ha organitzat aquesta jornada de debat, anomenada Gir 180°, que planteja com governar la ciutat amb el turisme, i a la qual han estat convidats experts en la matèria en l’àmbit internacional.

La jornada Gir 180° és un projecte que compta amb el patrocini de la Diputació de Girona a través del Patronat de Turisme Costa Brava - Girona. Té per objectiu debatre la gestió i l’impacte del turisme amb un destacat grup d’experts internacionals i amb representants dels sectors directament implicats a Catalunya. 

El president de la Diputació de Girona ha agraït que la fundació La Ciutat Invisible hagi obert un espai de diàleg per tractar temes de gestió turística, d’impacte social i econòmic i també de la relació entre ciutadans i turistes. El president també ha animat els gestors turístics gironins a seguir treballant en aquesta línia.

A més, Pere Vila ha subratllat que «La gran qualitat i diversitat de recursos i atractius de la demarcació de Girona i de les seves capitals, sumats a una extensa i diversificada oferta turística i a un ampli coneixement del mercat turístic, situa la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona en una posició avantatjosa per desenvolupar el model de turisme sostenible del futur».

La fundació La Ciutat Invisible neix de la voluntat d’institucionalitzar el punt de contacte entre el sector privat i l’accés públic a la cultura.

Podeu accedir a més informació visitant el web.