Notícies

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or oferirà 14 funcions i hi actuaran 80 artistes 

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or, Genís Matabosch, han presentat aquest matí a la Casa de Cultura de Girona la setena edició del Festival. Després de l’èxit de les sis primeres edicions, el darrer cap de setmana del mes de febrer Girona serà per primera vegada l’escenari d’aquest festival, únic al nostre país, segon del seu gènere a Europa i un dels cinc esdeveniments més grans d’aquest tipus al món.

El Camp de Mart de la Devesa ha estat el lloc escollit per ubicar les carpes del Festival Internacional del Circ, que comptarà amb un total de 14 funcions (10 representacions per a tots els públics i 4 per a públic escolar) sota un envelat amb cabuda per a 2.206 espectadors, amb un total de 30.884 butaques. L’espai, de 52 metres de diàmetre, compta amb una alçària que permet oferir números d’altura d’acròbates aeris i trapezistes, amb atraccions sorprenents i de gran risc. Hi participaran 80 artistes de 12 països d’arreu del món.

Pere Vila ha remarcat que “durant la seva trajectòria, el Festival Internacional del Circ ha demostrat afany de superació i excel•lència, cosa que aporta valor afegit més enllà de l’èxit entre el públic i, a més, ha esdevingut un element distintiu per al conjunt de les comarques gironines, amb la millora i l’ampliació de la nostra extensa oferta cultural i de lleure”.