Notícies

Treballadors i representants polítics de la Diputació i els seus organismes autònoms es manifesten contra els empresonaments

Treballadors i representants polítics de la Diputació de Girona i dels seus ens dependents han participat aquest migdia a les concentracions de protesta per l’empresonament del president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Una de les concentracions ha tingut lloc davant l’Ajuntament de Girona, on l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, acompanyada del president de la Diputació, Pere Vila, del vicepresident Albert Piñeira i de diputats de la corporació, ha llegit un manifest de l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència, en què es demana la llibertat immediata de Sànchez i Cuixart i s’afirma que “si empresonen els dos Jordis, ens empresonen a tots”. El manifest també assenyala que “des d’ahir, a la Unió Europea hi ha presos polítics” i es fa la crida HELP CATALONIA! a tots els organismes internacionals.

Podeu consultar el manifest íntegre aquí.

 

Documentació