Notícies

Els gremis de carnissers i flequers artesans lliuren a la Diputació un manifest de rebuig a la violació dels drets civils de l’1-O

Els gremis de Carnissers i Xarcuters Artesans i de Flequers Artesans de les Comarques Gironines han lliurat aquest matí a la Diputació de Girona un manifest en què qualifiquen els fets ocorreguts l’1-O com «destructors de la convivència i fora de qualsevol interpretació democràtica». El manifest expressa el rebuig «a la violació dels drets civils de les persones, a la prohibició de la llibertat d’expressió cívica i pacífica de la societat i a la nostàlgia de l’època més negra de la història» i dona el seu «acèrrim suport als 221 alcaldes dels municipis de les comarques gironines, al Parlament de Catalunya, al seu Govern i a la persona de Molt Honorable President de Catalunya, Sr. Carles Puigdemont».

La delegació dels dos gremis, formada per una vintena de professionals dels sectors i encapçalada pels seus respectius presidents, Ricard Josep i Josep Maria Font, ha estat rebuda pel president de la Diputació Pere Vila, que els ha agraït l’acció i la seva implicació.

Els gremis de Carnissers i Xarcuters Artesans i de Flequers Artesans de les Comarques Gironines estan integrats per més de 400 empresaris i compten amb prop de 800 punts de venda.