Notícies

Dipsalut participarà a l’Oncotrail amb dos equips constituïts per personal del grup institucional

L’Oncotrail és una cursa solidària que anualment organitza Oncolliga amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer.

Per a la cursa d’aquest any, que està previst que se celebri els propers 7 i 8 d’octubre, Dipsalut ha constituït dos equips (un de corredors i l’altre de caminadors), formats per treballadors tant de l’organisme de salut pública com de la Diputació de Girona i de XALOC.

Participar en aquest esdeveniment significa, per una banda, contribuir a l’obtenció de fons per tal d’ajudar a finançar iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer, però també promoure la pràctica d’activitat física i reforçar les relacions i el treball en equip entre els treballadors del grup institucional Diputació de Girona.

L’Oncotrail és una cursa per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. Els equips estan formats per 6 persones (4 de les quals han d’estar sempre en marxa i 2 més de suport, per rellevar-se) que han de fer un recorregut de 100 quilòmetres en un màxim de 30 hores per un tram que va des de la Costa Brava fins a les Gavarres.

Dipsalut col•labora permanentment amb l’entitat organitzadora d’aquesta cursa, la Fundació Oncolliga. Li presta suport tècnic i econòmic per poder fer realitat iniciatives diverses com, per exemple, el programa de drenatges limfàtics a domicili per a dones que han superat un càncer de mama, o el de prevenció del consum de tabac i altres substàncies perjudicials entre els joves.

L’organisme de salut pública també l’ha ajudat econòmicament Oncolliga per realitzar les anteriors edicions de l’Oncotrail.