Notícies

La Diputació de Girona s'adhereix a la convocatòria d'Aturada de País

La Diputació de Girona i tots els seus Organismes i Ens Dependents  s’adhereixen a la convocatòria d’Aturada de País que ha impulsat  la Taula per la Democràcia d’avui 3 d’octubre i alhora que condemnem enèrgicament la violència exercida per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per tal d’impedir l’1-O.

Davant l’agressió dels drets fonamentals dels ciutadans catalans i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el diumenge dia 1 d’octubre a Catalunya, la Diputació de Girona i tots els seus Organismes i Ens Dependents s’adhereixen  a la convocatòria d’aturada de País convocada per avui 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia.

L’adhesió a l’Aturada de País prevista per avui comporta que la Diputació de Girona i tots els seus Organismes i Ens Dependents  romanguin tancats i suspenguin totalment la seva activitat institucional així com la prestació de tots els seus serveis. Únicament garantirà el servei d’emergències contemplats en les seves competències.

La Diputació de Girona i tots els seus Organismes i Ens Dependents rebutgen i condemnen enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a ciutadans catalans i manifestem el nostre més ferm compromís en la defensa del drets civils i polítics així com del model de convivència de la societat catalana. Tanmateix, expressem la nostra voluntat  de continuar defensant fermament el dret a decidir i donem ple suport al President i el Govern de la Generalitat així com al Parlament de Catalunya per tal de que segueixin defensant la voluntat del poble català.