Notícies

14a edició del Dia Mundial del Turisme a Masarac

El president de la Diputació ha presidit, avui dilluns, l’acte de celebració de la 14a edició del Dia Mundial del Turisme a Girona, que aplega representants del sector del turisme i que ha tingut lloc al castell de Biart, al municipi de Masarac.

En l’acte de celebració, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, ha estat acompanyat del conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila; del president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero, i de l’alcalde de Masarac, Lluís Pujol.

L’acte també ha comptat amb la presència d’altres personalitats, com el director general de Turisme, Octavi Bono, i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Girona, Ferran Roquer.

Amb aquest esdeveniment se celebren enguany els 40 anys de la constitució de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona i, per aquesta raó, s’ha fet un reconeixement a empresaris del sector turístic i als antics membres de la junta directiva de l’entitat, als quals s’ha fet entrega de diplomes i plaques.

L’acte institucional ha finalitzat amb un dinar per tastar els plats preparats pels diferents col·lectius gastronòmics vinculats a les associacions que formen la Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines: La Cuina del Vent, La Cuina de l’Empordanet, La Selva Gastronòmica, Cuina Volcànica, l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya i l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona.