Notícies

Inauguració del local social La Sauleda, de Palafrugell 

El president de la Diputació, Pere Vila; l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer; Roser Massaguer, regidora de Benestar Social i Pla de Barris, i Albert Gómez, tinent d’alcalde i diputat de la Diputació de Girona, han inaugurat aquest divendres el local social La Sauleda, de Palafrugell.

El barri de La Sauleda, de Palafrugell, tindrà un local social reformat i ampliat. Actualment el local social compta amb un espai de quasi 300 m2, amb el qual s’incrementa la superfície útil respecte de l’anterior local social en 140 m2.

Aquest espai compta amb una gran sala polivalent, un pati privat, magatzem, banys, despatxos i petites sales condicionades per fer-hi tot tipus d’activitats, així com un gran porxo d’entrada i un vestíbul per a la distribució dels diferents espais, per evitar entorpir les activitats paral•leles. 

El projecte va recollir els usos i necessitats que es van detectar en diferents processos participatius previs a la redacció, en què va col•laborar la ciutadania, diverses entitats i tècnics. 

Pere Vila ha destacat que «aquest local dotarà el municipi d’una infraestructura necessària que permetrà augmentar el nivell de cohesió social, ja que es tracta d’un equipament dirigit a la gent del poble. Un espai polivalent que podrà donar sortida a iniciatives i activitats de tota mena per fer encara més atractiva la vida en aquest meravellós indret empordanès».

En els darrers anys –ha remarcat el president–, «Palafrugell s’ha mostrat com un municipi actiu i acollidor, que valora el seu patrimoni, els seus costums i l’entorn magnífic que l’envolta. Amb els avantatges de ser un poble i amb totes les tecnologies que l’obren al món».

Aquest nou local és una aposta per seguir treballant pel barri i la seva gent, per cohesionar-lo i també per oferir als veïns un espai de trobada més còmode, modern i funcional.