Notícies

El FITAG estrena l’espot de l’edició de 2017 

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, el FITAG, ha presentat aquesta setmana l’espot publicitari de l’edició d’enguany. El vídeo es pot veure a les xarxes socials del FITAG i de la Diputació, i a les televisions locals. 

L’espot és un gag sense pretensions, en què un jove intenta volar sense cap mena d’èxit fins que es troba amb la màscara del FITAG. És llavors quan el protagonista es transforma en superheroi i torna a provar d’enlairar-se. El vídeo acaba amb la frase: «D’acord, no podem volar!, però tenim el superpoder d’emocionar». L’espot, d’uns 30 segons, expressa i reflecteix clarament el tema del festival d’aquesta edició, que té a veure amb el sentiment i la força emocional que provoca el teatre. 

Ja es poden adquirir per Internet les entrades del FITAG 2017

El FITAG ha activat, des d’aquesta setmana, el sistema de compra d’entrades en línia a través del web Codetickets. En aquest portal es poden adquirir les entrades dels dinou espectacles del festival, mitjançant un breu i senzill registre en línia. Aquest any també tornaran a estar disponibles els paquets d’abonaments, que consisteixen en quatre entrades a quatre espectacles diferents per 16 €.

D’altra banda, el FITAG ha posat a disposició dels membres de les entitats de l’AGT (Associació Gironina del Teatre), el Galliner i el GEiEG diferents descomptes que estaran disponibles fins que s’esgotin les entrades.

Podeu obtenir més informació dirigint-vos a l’adreça de gestió d’entrades entrades@fitag.cat, així com al web oficial del festival, http://www.fitag.cat/2017.