Notícies

Cinquena jornada de networking de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial a Forallac

La Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial – que impulsada pel departament de Promoció Econòmica de la Diputació, aglutina l’oferta pública dels centres d’allotjament empresarial de la demarcació de Girona- ha presentat la 5a jornada de networking a Forallac.

Ahir dimecres, 5 de juliol, va tenir lloc el «Taller pràctic de networking» al viver Nexes (viver d’empreses i centre de negocis de Forallac, Vulpellac). La sessió va comptar amb 20 assistents, empresaris i emprenedors de la zona, va anar a càrrec de Miquel Oliva, consultor expert en networking, i va tractar temes com la hiperconnectivitat, com captar l’interès dels interlocutors i què es necessita i què es pot oferir com a empresari al públic.

El web www.ddgi.cat/vivers de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial és un portal on els emprenedors poden trobar tot allò que els pot facilitar dur a terme la seva activitat: informació sobre locals i despatxos de lloguer, esdeveniments per a persones emprenedores, subvencions i diferents serveis repartits per la província de Girona. Per promoure el treball conjunt dels emprenedors i empresaris de la demarcació, dins del marc del programa «Co-CREIX», la Diputació dona suport a l’organització d’unes trobades de networking rotatives a cada espai d’allotjament empresarial.

Aquest pla formatiu té una mitjana de trenta-cinc assistents per sessió i està esdevenint un referent a la demarcació de Girona. El mes de juny passat es va fer una sessió sobre franquícies a Celrà i aquesta sessió de Forallac ha estat la darrera abans de la pausa d’estiu. A finals de setembre es reprendrà la formació amb un segon networking cultural-creatiu a Santa Coloma de Farners.

El grup de treball de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial està compost per les següents entitats públiques amb titularitat o encàrrec de gestió d’un viver d’empreses o d’un espai de coworking: ajuntament de Ripoll; Agència de Desenvolupament del Ripollès; ajuntament de Besalú; ajuntament de Calonge - Sant Antoni; ajuntament de Cassà de la Selva; ajuntament de Castelló d'Empúries; ajuntament de Celrà; ajuntament de Les Preses; ajuntament de l'Escala; ajuntament de Salt; ajuntament de Sant Feliu de Guíxols; ajuntament de Sant Hilari Sacalm; ajuntament de Santa Coloma Farners / Consell comarcal de la Selva; ajuntament de Vilablareix; Consell comarcal del Pla de l'Estany; Consorci Salines Bassegoda i Forallac SAM.

Documentació