Notícies

Promoció de l’alberguisme juvenil i difusió de les rutes gironines entre els joves de l’Estat 

Foto : Promoció de l’alberguisme juvenil i difusió de les rutes gironines entre els joves de l’Est

El  Consorci de les Vies Verdes de Girona ha signat un conveni de col·laboració amb la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) per a la promoció de l’alberguisme juvenil i la difusió de les rutes de senderisme i cicloturisme de les comarques gironines entre els alberguistes. 

Aquest conveni permet realitzar accions de promoció i difusió de les vies verdes de Girona per tota la xarxa nacional d’albergs juvenils, i ofereix avantatges als usuaris de la targeta Amics de les vies verdes. Les dues entitats han pactat treballar conjuntament en tres línies d’actuació: aprofitar la infraestructura de la Red Española de Albergues Juveniles ¿de forma que el Consorci podrà organitzar activitats en establiments de la REAJ¿, fer difusió mútua de les activitats de les entitats per promoure la mobilitat entre els joves, i facilitar la utilització mútua dels respectius carnets de descomptes. Concretament, els titulars de la targeta Amics de les Vies Verdes gaudiran d’un 25% de temps extra quan es comprin el carnet d’alberguista.

El conveni es va signar, el març passat, amb els representants de les dues entitats, Francisco Javier Sánchez López, president del Consorcio para la Presencia y Promoción del Alberguismo Juvenil (REAJ) i Albert Gómez Casas, president del Consorci de les Vies Verdes de Girona. 

La informació del carnet d’alberguista es troba al web http://reaj.com 

Per fer-se la targeta Amics de les vies verdes, vegeu http://www.viesverdes.cat/CA/1684/Descarregues-Home/Carnet-d-Amic-html