Notícies

La Diputació rep els joves esportistes gironins millor classificats al MIC 2017

Foto : La Diputació rep els joves esportistes gironins millor classificats al MIC 2017

Aquesta tarda el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; el diputat d’Esports de la Diputació, Carles Salgas, i el director del MIC, Juanjo Rovira, han rebut els equips gironins que han obtingut les millors classificacions en les seves respectives categories al MIC-Mediterranean International Cup 2017 de futbol i bàsquet. A la recepció hi han assistit més de cent representants dels equips, entre jugadors i entrenadors.

Enguany han estat deu els equips que han rebut aquest reconeixement oficial al pati de la Diputació de Girona, 7 de futbol i 4 de bàsquet. Pel que fa als set primers, es tracta de l’UE Llagostera (categories juvenil i infantil), la Unió Esportiva de Quart (cadet), el FE Figueres (aleví F-11), el Palamós FC (aleví F-7), la Selecció de Girona (femení) i el CA Garrotxa (MIC Integra). Pel que fa als equips de bàsquet, es tracta del CE Palamós (infantil femení), el BC Torroella (infantil), el CB Grifeu Llançà (cadet femení) i l’EBG Marc Gasol (cadet).

En el decurs de l’acte, Pere Vila, president de la Diputació, ha felicitat tots els actors que han fet possible el torneig, i ha destacat que «la grandesa del MIC són, precisament, els jugadors de casa nostra, d’equips gironins». El president també ha fet constar que «la Diputació de Girona fa costat a l’organització del MIC per l’aposta d’aquest ens per l’esport de formació i també per la capacitat del Torneig de portar el nom de la Costa Brava arreu del món». Juanjo Rovira, director del MIC, ha felicitat a tots els participants “per haver arribat tan lluny en una competició amb equips de tant nivell” i els ha animat a “tornar l’any que ve per superar-se i arribar encara més lluny”.

MIC 2017

Aquesta edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean Internacional Cup ha estat la dissetena i ha reunit 280 equips provinents de 42 països dels 5 continents. La competició, que va tenir lloc de l’11 al 16 del passat més d’abril, s’ha disputat a 22 municipis de les comarques gironines, que han acollit 700 partits, aproximadament, repartits en 33 terrenys de joc. Com a novetat, l’edició d’enguany ha sumat una nova disciplina al torneig, el MIC basketball, en la qual han participat 60 equips de 7 països diferents.