Notícies

Pere Vila es reuneix amb el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, s’ha reunit avui amb el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, a la seu de la Diputació a Girona. A la reunió, que forma part de la ronda de visites que Enric Millo està fent a les diputacions catalanes, també ha assistit Juan Manuel Sánchez-Bustamante, subdelegat del Govern espanyol a Girona. 

Durant la roda de premsa posterior a la trobada, Pere Vila ha destacat que la reunió ha servit per “tractar de les necessitats de les comarques gironines, així com per parlar de l’horitzó polític, amb la voluntat d’establir una relació franca i decidida per bé de tots els gironins”. D’altra banda, Enric Millo ha remarcat “la necessitat i l’interès a mantenir i potenciar al màxim la col·laboració entre l’Estat espanyol i la Diputació de Girona per facilitar els serveis i atendre les necessitats dels conciutadans en el conjunt del municipis de les comarques gironines”. 

Enric Millo va ser nomenat delegat del Govern espanyol a Catalunya el novembre de 2016 en substitució de María de los Llanos de Luna.