Notícies

Vies Verdes obre un concurs amb una dotació econòmica de 1.500 € per a la cursa Traiwalker Girona 2017

Foto : Guanyadors concurs #EquipViesVerdes 2016

Per segon any consecutiu el Consorci de les Vies Verdes de Girona organitza un concurs per seleccionar l’Equip Vies Verdes que participarà en la cursa solidària Oxfam Intermón Trailwalker Girona, que tindrà lloc el primer cap de setmana d’abril.

Els equips inscrits a la cursa solidària #Trailwalker de Girona o aquells que vulguin participar-hi, poden optar al concurs #EquipViesVerdes i guanyar 1.500 € per patrocinar l’equip. Per participar-hi cal publicar a Instagram una fotografia de l’equip entrenant a les vies verdes de Girona o participant en una de les edicions anteriors de la Traiwalker, amb l’etiqueta #EquipViesVerdes; ser seguidor del compte @viesverdesgi i aconseguir la màxima repercussió. Les tres fotografies que aconsegueixin més “m’agrada” entraran en un sorteig per escollir l’equip guanyador.

Als equips, que mantindran el seu nom d’inscripció, el Consorci de les Vies Verdes els facilitarà el logotip de Vies Verdes de Girona, que hauran de portar en l’equipament durant la cursa. A més, es farà un seguiment especial del #EquipViesVerdes durant el temps previ a la cursa i en el transcurs d’aquesta.

Per obtenir més informació sobre el concurs, es poden consultar les bases de participació al web www.viesverdes.cat

 

 

Oxfam Intermon Trailwalker

L’Oxfam Intermón Trailwalker és una cursa solidària que té l’objectiu de canviar la vida de milers de persones que tenen dificultats per cobrir les necessitats bàsiques, com l’alimentació o l’aigua potable. Girona acollirà, per sisè any consecutiu, una nova edició de la cursa, que tindrà un recorregut de 100 km, compresos entre Olot i Sant Feliu de Guíxols (per la ruta del Carrilet). Durant aquest any també s’organitzaran curses Trailwalker a Madrid i al País Basc.