Notícies

Pere Vila visita Madremanya i Cassà de la Selva

El president de la Diputació de Girona ha visitat avui els municipis de Madremanya i Cassà de la Selva, al Gironès. 

 

En primer lloc, Pere Vila s’ha dirigit a Madremanya, on l’han rebut Albert Peracaula, alcalde del municipi, i Pau Presas, portaveu d’ERC a la Diputació de Girona. Després de signar en el llibre d’honor del municipi, el president de la Diputació n’ha visitat el centre històric, el centre cultural i el vial d’accés al poble. Sobre aquest darrer, Albert Peracaula ha explicat a Pere Vila la necessitat de fer una actuació de millora en l’encreuament d’entrada a la vila. A més, l’alcalde ha fet palesa la voluntat d’acordar una col•laboració amb l’ens supramunicipal per a l’adquisició de nous equipaments per al centre cultural de Madremanya. 

 

Tot seguit, el president de la Diputació de Girona s’ha reunit amb Martí Vallès, alcalde de Cassà de la Selva, una trobada en què Pere Vila ha reafirmat la col•laboració i aposta de la Diputació per la Fira del Tap, que estrenarà la seva primera edició els propers 16, 17 i 18 de juny de 2017. Durant la visita Pere Vila també ha visitat el centre històric del municipi, un espai sobre el qual l’Ajuntament de Cassà de la Selva treballa en un avantprojecte per demanar l’ajut corresponent que en possibiliti la reconstrucció amb el suport de la Diputació. 

 

Aquestes visites formen part de les rondes de trobades que Pere Vila està duent a terme amb autoritats i representants institucionals d’arreu de les comarques gironines per tractar possibles temes que afectin la realitat local de la demarcació. Les trobades serveixen per parlar de les necessitats dels municipis, així com de les línies de subvenció que des de la Diputació de Girona es posen a disposició de les institucions locals.