Notícies

Commemoració unitària del Dia d’Europa a Girona

Foto : Foto: Martí Artalejo

La Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona i la delegació territorial de la Generalitat de Catalunya han commemorat un any més de forma conjunta el Dia d'Europa. L'acte institucional, que ha tingut lloc aquest migdia al saló de descans del teatre municipal, ha estat presidit pel president de la Diputació, Pere Vila; l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha recalcat que Europa ha d’esmerçar més dedicació en els ciutadans, a més de fer un exercici de reflexió. També ha afirmat que des de les institucions “tots som responsables del futur d'Europa” . 

A l’acte hi ha intervingut el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, i la presidenta d’Amics de la UNESCO a Girona, M. Dolors Reig. El representant de Girona del Parlament Europeu dels Joves d’Espanya, Miguel Vera, ha estat l’encarregat de conduir l’acte. Tal com és habitual, l’acte s’ha tancat amb la interpretació de l’himne d’Europa per un duet de professors del Conservatori de Música de Girona.