Notícies

Dos equips catalans recullen els premis #EquipViesVerdes, dotats amb 1.500 € cada un, per participar a la cursa Trailwalker Girona

Foto : Dos equips catalans recullen els premis #EquipViesVerdes, dotats amb 1.500 € cada un, per participar a la cursa

El Consorci de les Vies Verdes de Girona i la Diputació de Girona van lliurat ahir a la tarda els dos premis #EquipViesVerdes, consistents en una aportació de 1.500 € per a la cursa solidària Trailwalker Girona 2016, als equips L’Efecte Papallona i Trail4Global. Els premis es van a la seu de la Diputació de Girona, i van estat recollits d’una banda per les integrants de l’equip L’Efecte Papallona i de l’altra per la responsable de Comunicació del Consorci, en nom de l’equip Trail4Global. L’acte va estar presidit pel president de la Diputació de Girona, Pere Vila; el diputat de Cooperació Esportiva, Carles Salgas, i el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Albert Gómez. La quantia dels premis s’ha fet efectiva directament al compte dels equips a la cursa Trailwalker.

El Consorci col·labora en l’organització de la Trailwalker a Girona des del 2012. Enguany ha convocat un concurs de vídeo amb la finalitat de promoure’n la participació i augmentar la difusió de l’esdeveniment a les xarxes socials, consistent en publicar un vídeo al canal de Youtube de @viesverdesgi i aconseguir el major nombre de visualitzacions. El premi ofert, amb la col•laboració de la Diputació de Girona, ha consistit en dos patrocinis de 1.500 €, que és la quantia mínima que cada equip ha de recaptar per poder ser a la línia de sortida de la cursa. Els vídeos dels equips participants al concurs han assolit unes 12.000 visualitzacions en total. 

 

Trailwalker, cinquena edició a les vies verdes de Girona

La cursa solidària Oxfam Intermón Trailwalker dóna el tret de sortida als participants, a Olot, aquest dissabte, 16 d’abril, a les 10.00 h. Es tracta d’un recorregut de 100 km que ressegueix la ruta del Carrilet fins a Sant Feliu de Guíxols. L’edició del 2016 és la cinquena que té lloc a les vies verdes gironines, consecutivament des del 2012, i comptarà amb més de 400 equips.

 

Els equips, de Banyoles i Mataró

L’Efecte Papallona és un equip format per quatre corredores, educadores socials i treballadores socials de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany de Banyoles, i dues dones més a l’equip de suport. Entenen que cada integrant és com una ala de papallona, i que el seu aletegeix contribuirà a la lluita contra la pobresa donant suport als projectes d’Intermón Oxfam. Participen per primera vegada a la Trailwalker. 

 

Trail4Global és un equip format per quatre trail runners i dues dones més a l’equip de suport, de l’entorn de Mataró. Els agrada molt fer esport i col·laborar en causes humanitàries, i sovint organitzen caminades solidàries i participen en curses diverses, sobretot de muntanya. També és la seva primera cursa Trailwalker.

 

Les integrants d’aquests dos equips lluiran els logotips del Consorci i la Diputació a les samarretes tècniques, i la seva cursa tindrà un seguiment especial per part de les xarxes socials de les dues entitats.  

 

Fitxa tècnica dels equips: 

L’Efecte Papallona / Dorsal G9

Corredores: Mariona Figueres Vall-llosera, Glòria Mascort Marín, Laura Cornejo Mata, Neus Doñate Sabatés.

Equip de suport: Sílvia Mairal Leal, Carol Delgado Guerra. 

http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2016/G9/lefecte-papallona

Trail4Global / Dorsal G204

Corredores: Susanna Castellà Cabrespina, Mercè Corredor Soler, Mònica Cuenca Fontona, Elena Grau Alis.

Equip de suport: Marina Arranz Garcia, Sandra Clavell Monplet.

http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2016/G204/trail4global