Notícies

La Lira Ampostina fa aquest cap de setmana dues actuacions a Girona amb el Conservatori

La banda de l’escola de música de la Lira Ampostina ofereix dues actuacions aquest cap de setmana a Girona, dins l’intercanvi que organitza el Conservatori de Música de la Diputació de Girona i que al llarg de l’any fa amb altres entitats musicals. La primera actuació de les dues agrupacions musicals tindrà lloc demà dissabte, a les 20 h, a la plaça de la Independència, amb la finalitat de donar a conèixer el treball en equip de les dues formacions. Diumenge, a les 12 h, a la Sala Simfònica de l’Auditori de la ciutat, presentaran el concert Banda Festival.

La direcció del concert serà a càrrec dels ampostins Èric Benito i Octavi Ruiz, a més dels professors del Conservatori de Girona Lluís Caballeria i Dani Gallostra. Durant el concert, les dues escoles interpretaran obres de Gershwin, com ara A Gershwim tribute to love i Strike Up the Band, a més d’altres de molt conegudes com I left my heart in San Francisco o Over the rainbow de H. Arlen. La banda de la Lira Ampostina i les diferents bandes del Conservatori de Girona, dels 6 als 18 anys, actuaran per separat, i finalment presentaran conjuntament Midgard de J. Ignasi Reverté i Silvertown de T. Simón.

La banda de l’escola de música de La Lira Ampostina, creada l’any 1915, va rebre el primer premi del Concurs de Bandes d’Escoles de Música 2013, organitzat pel Barri Vic-Remei i Jumpimusic de Manresa.