Notícies

Més de 2.500 nens i nenes participen en tallers sobre els beneficis de la dieta mediterrània

La Fundació Dieta Mediterrània ha firmat un conveni de col·laboració amb la Diputació de Girona amb l’objectiu de conscienciar els més joves sobre la importància de mantenir una bona alimentació, sana i equilibrada, com ho és la dieta mediterrània; un model d’alimentació que aporta beneficis a la salut i és un referent internacional com a patró nutricional i estil de vida.

Durant les properes setmanes, s’impartiran cent tallers formatius, dirigits als alumnes de primària i secundària de les escoles de la província de Girona. En total, més de 2.500 nens participaran en aquestes formacions per conèixer de manera directa els beneficis que aporta una alimentació sana i equilibrada, com ho és la dieta mediterrània, Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Els tallers estan dirigits per experts dietistes i nutricionistes de la Fundació Dieta Mediterrània, que, barrejant la teoria i la pràctica, mostraran als més joves quins són els aliments més saludables i quina és la piràmide d’aliments que defensa la dieta mediterrània. També insistiran en la importància d’esmorzar bé, de menjar aliments de sempre i de proximitat, així com de realitzar activitat física diàriament. En definitiva, l’objectiu és ensenyar els valors nutritius, saludables i culturals que aporta aquest estil de vida, tan arrelat a la nostra història: la dieta mediterrània.

Els tallers s’inicien avui a escoles de Maçanet de la Selva i Puigcerdà, on cent nens descobriran els valors de la dieta mediterrània. Els propers tallers tindran lloc, abans de les vacances de Setmana Santa (el 26 i 27 de març), a Girona ciutat.

Hashtag:
#somdietamediterrania
#ddgi