Notícies

La Diputació torna a facilitar als ajuntaments l’accés a les noves tecnologies

La Junta de Govern de la Diputació de Girona ha aprovat la convocatòria de subvencions per facilitar als ajuntaments l’accés a les noves tecnologies. La subvenció, que ascendeix a prop de 400.000 euros, es divideix entre 328.000 euros per als municipis de menys de 30.000 habitants, i 69.000 euros per als de més de 30.000 habitants.

Amb aquesta línia d’ajuts, els ajuntaments de les comarques gironines poden adquirir equipaments informàtics actualitzats i correctament dimensionats, ja sigui maquinària o bé programari, així com millorar les xarxes. La Diputació vol facilitar que els ajuntaments s’adaptin a la societat de la informació i duguin a terme l’administració electrònica. Mitjançant l’ajut, la Diputació dóna suport a la utilització i la integració de les solucions que ofereixen diferents ens de l’Administració, com són ara l’AOC, CATCert, Red.es, XALOC o la mateixa Diputació, entre d’altres.

El 30 de març és el termini màxim que tenen els ajuntaments per presentar les sol·licituds en relació amb aquesta convocatòria.

Etiquetes

Notícies relacionades

Recull de premsa

Consulta diàriament els reculls de premsa

Contacte

Protocol, premsa i comunicació

Tel. 972185128
comunicacio@ddgi.cat