Notícies

Ryanair operarà des de Girona fins almenys el 2016

L'aerolínia de baix cost Ryanair es quedarà a l'aeroport de Girona fins almenys el 2016 després d'arribar a un acord amb AGi, l'associació formada per la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Girona. L'objectiu és potenciar el turisme a les comarques de Girona i incrementar l'accessibilitat del territori a nous mercats, ja que la companyia preveu l'obertura de noves rutes des de Vilobí d'Onyar. Per la seva banda, el compromís de Ryanair és mantenir quatre milions de passatgers anuals, que significa tenir 10 avions en base a l'estiu i 6 durant l'hivern.

Ara, aquest acord d'intencions s'haurà de ratificar en les properes setmanes en diferents contractes futurs, que definiran el marc operatiu i econòmic entre les dues parts. D'aquesta manera Ryanair podrà seguir volant però més barat, situació propiciada també per la baixada de les taxes que Aena ha aplicat a l'aeroport gironí.

AGi, per la seva part, s'ha compromès a incrementar la publicitat i el màrqueting de les comarques gironines a través dels canals publicitaris de Ryanair per donar a conèixer les companyies locals.

Per al proper estiu, la companyia preveu operar 64 rutes, de les quals nou seran noves. Es tracta de Cochstedt (Alemanya), Karlstad (Suècia), Kristianstad (Noruega), Plovdiv (Bulgària), Rzeszow (Polònia), Szczecin (Polònia), Skelleftea (Suècia), Tallinn (Estònia) i Zadar (Croàcia).

Etiquetes

Centre gestor

Notícies relacionades

Recull de premsa

Consulta diàriament els reculls de premsa

Contacte

Protocol, premsa i comunicació

Tel. 972185128
comunicacio@ddgi.cat