Notícies

El vicepresident primer, Pau Presas, visita les empreses Comexi i Concentrol, a Riudellots de la Selva

Foto : El vicepresident primer, Pau Presas, visita les empreses Comexi i Concentrol, a Riudellots de la Selva

El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha fet aquest dijous una visita institucional a les empreses Comexi i Concentrol, situades en el polígon industrial de Riudellots de la Selva. També hi han assistit el conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, i la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral. 

En primer lloc, Pau Presas ha estat a Comexi. Fundada el 1954, l'empresa compta amb una extensa experiència en solucions globals de maquinària per al mercat de l'envàs flexible. Allà, s'ha reunit amb l'equip directiu, encapçalat pel president, Manel Xifra, i el vicepresident, Ramon Xifra. Més tard, han fet un recorregut per les instal·lacions, entre les quals hi ha la nova sala d'exposicions. 

Posteriorment, el vicepresident primer de la Diputació de Girona s'ha traslladat fins a la seu de Concentrol, empresa familiar amb més de setanta-cinc anys de trajectòria en el sector de la química. En concret, la seva activitat està orientada a la producció d'especialitats químiques per a la indústria manufacturera. En la trobada amb l'equip directiu, amb el president, Jaume Guàrdia, al capdavant, ha conegut els seus projectes de present i de futur. També han visitat les instal·lacions. 

Totes dues empreses són líders mundials en els seus àmbits. En aquest sentit, Pau Presas ha destacat: «Per a la reactivació econòmica, és clau ser al costat del sector productiu i escoltar-lo per generar ocupació i benestar».