Notícies

Miquel Noguer intervé en l'acte institucional de la 46a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances

Foto : Miquel Noguer intervé en l'acte institucional de la 46a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances

L'esdeveniment, que el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona ha organitzat ininterrompudament des del 1975, s'ha realitzat enguany per primer cop de manera telemàtica a causa de la COVID-19

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat aquest dijous en l'acte institucional de la 46a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances. Enguany, i a causa de la situació d'emergència sanitària per la COVID-19, s'ha optat per adaptar el format a les circumstàncies actuals: s'ha condicionat un plató a l'hotel Palau de Bellavista de Girona i s'ha anat donant pas a les intervencions de manera telemàtica.

Aquest esdeveniment, que el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona ha organitzat sense interrupció des del 1975, pretén divulgar les funcions del mediador d'assegurances, així com la importància social i econòmica d'aquesta figura en el món actual.

En la seva intervenció, en la cloenda de l'acte, Miquel Noguer ha destacat que "des de les institucions, i concretament des de la Diputació de Girona, hem de recordar als ciutadans que els col·legis professionals representen una garantia de qualitat. El mediador d'assegurances és una figura imprescindible, avalada per un col·lectiu en constant renovació que vetlla per les bones pràctiques, rigorós i curós en el servei que ofereix a la ciutadania".

En l'acte d'aquest dijous, s'ha concedit el Premi Sol 2020 a la companyia Zurich. Aquest guardó, instaurat el 1990, s'atorga anualment a l'entitat, organisme o institució d'àmbit nacional o internacional que hagi destacat per la seva tasca d'enfortiment i defensa de la figura del mediador col·legiat i per les seves relacions amb el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona.

En el mateix acte, s'ha homenatjat els mediadors d'assegurances més veterans i s'ha comptat amb una convidada d'honor: la xef Carme Ruscalleda.