Cinquena jornada de networking de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial a Forallac

Assistents a la formació networking de Forallac

06/07/2017. La Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial – que impulsada pel departament de Promoció Econòmica de la Diputació, aglutina l’oferta pública dels centres d’allotjament empresarial de la demarcació de Girona- ha presentat la 5a jornada de networking a Forallac.

Ahir dimecres, 5 de juliol, va tenir lloc el «Taller pràctic de networking» al viver Nexes (viver d’empreses i centre de negocis de Forallac, Vulpellac). La sessió va comptar amb 20 assistents, empresaris i emprenedors de la zona, va anar a càrrec de Miquel Oliva, consultor expert en networking, i va tractar temes com la hiperconnectivitat, com captar l’interès dels interlocutors i què es necessita i què es pot oferir com a empresari al públic.

El web www.ddgi.cat/vivers de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial és un portal on els emprenedors poden trobar tot allò que els pot facilitar dur a terme la seva activitat: informació sobre locals i despatxos de lloguer, esdeveniments per a persones emprenedores, subvencions i diferents serveis repartits per la província de Girona. Per promoure el treball conjunt dels emprenedors i empresaris de la demarcació, dins del marc del programa «Co-CREIX», la Diputació dona suport a l’organització d’unes trobades de networking rotatives a cada espai d’allotjament empresarial.

Aquest pla formatiu té una mitjana de trenta-cinc assistents per sessió i està esdevenint un referent a la demarcació de Girona. El mes de juny passat es va fer una sessió sobre franquícies a Celrà i aquesta sessió de Forallac ha estat la darrera abans de la pausa d’estiu. A finals de setembre es reprendrà la formació amb un segon networking cultural-creatiu a Santa Coloma de Farners.

El grup de treball de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial està compost per les següents entitats públiques amb titularitat o encàrrec de gestió d’un viver d’empreses o d’un espai de coworking: ajuntament de Ripoll; Agència de Desenvolupament del Ripollès; ajuntament de Besalú; ajuntament de Calonge - Sant Antoni; ajuntament de Cassà de la Selva; ajuntament de Castelló d'Empúries; ajuntament de Celrà; ajuntament de Les Preses; ajuntament de l'Escala; ajuntament de Salt; ajuntament de Sant Feliu de Guíxols; ajuntament de Sant Hilari Sacalm; ajuntament de Santa Coloma Farners / Consell comarcal de la Selva; ajuntament de Vilablareix; Consell comarcal del Pla de l'Estany; Consorci Salines Bassegoda i Forallac SAM.

 • Documentació
 • Portal de Transparència de DDGI
  Cercador
  BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
  xifra
  Formació en xarxa
  SITMUN
  Diagnosi estratègica i potencial de desenvolupament del sistema d'innovació de la demarcació de Girona
  Girona Excellent
  Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
  REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
  I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A