Destacats bloguers descobreixen els productes Girona Excel·lent

27/03/2017. Aquest cap de setmana va tenir lloc el blogtrip Girona Excel·lent, en què es va ensenyar què és el segell Girona Excel·lent, que promou la Diputació de Girona per ressaltar els productes gastronòmics més destacats de les comarques gironines. La jornada, que va comptar amb una desena de bloguers gastronòmics influents de Catalunya, va tenir lloc a l’Hotel Terraza de Roses.

El blogtrip va consistir a donar a conèixer el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona a través de diferents activitats: visites a productors, tastos i tallers, entre altres activitats.  Els amfitrions varen ser els col·laboradors de Girona Excel·lent: el cuiner Pep Nogué i el periodista Salvador Garcia-Arbós, conjuntament amb alguns productors.

Girona Excel·lent és un segell de qualitat agroalimentària, de caràcter biennal, promogut per la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç per ressaltar els monuments gastronòmics més destacats de les comarques gironines. Tots els productes escollits s’elaboren al cent per cent a les comarques gironines, i han estat seleccionats mitjançant tastos a cegues per especialistes dels vuit àmbits en què es divideix el segell: anxoves, arròs, foie-gras, oli, vins, begudes locals, làctics i conserves de fruita i almívars. Un total de quaranta-dos productes llueixen el segell Girona Excel·lent durant dos anys. Dels productes que figuren a la llista, quatre ho són «de ple dret» des de la primera edició: els productes estables. Els altres trenta-vuit productes, de vint-i-cinc empreses diferents, van ser escollits al mes de juliol de 2016, durant els tastos a cegues esmentats, un per a cada família de productes seleccionats.

Per més informació podeu consultar:

http://www.gironaexcellent.cat/

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
xifra
Formació en xarxa
SITMUN
Diagnosi estratègica i potencial de desenvolupament del sistema d'innovació de la demarcació de Girona
Girona Excellent
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A