Inauguració del centre sociocultural de Garrigàs

Fotògraf: Eddy Kelele.

28/08/2017. Ahir, diumenge 27 d’agost, el municipi de Garrigàs va celebrar la inauguració del centre sociocultural, que té una superfície de 232,9 metres quadrats i està ubicat a la primera planta de l’edifici del dispensari municipal. El centre es troba en una àrea on es concentren la majoria d’equipaments del municipi: l’escola, el centre cívic, la piscina i la pista poliesportiva. L’acte va comptar amb la participació, entre d’altres, de Pilar Bosch, alcaldessa de Garrigàs; Fermí Santamaria, vicepresident de la Diputació de Girona; Ferran Roqué, president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà; Dolors Quer, regidora, i Josep Masoliver, exalcalde.

El centre està dividit en tres espais: una sala polivalent que oferirà servei de biblioteca i també activitats participatives, com ara classes de ioga, gimnàstica per a la gent gran o tallers de memòria; un espai d’office-menjador que serà utilitzat pels alumnes de l’escola (i que permetrà recuperar l’aula de l’escola que fins ara es feia servir de menjador) i un espai reservat a la gent gran. L’equipament té, a més, lavabos adaptats i un espai d’emmagatzematge. El cost de la infraestructura ha ascendit a 103.518,68 euros i ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació i l’Ajuntament.

Així mateix, està previst que a partir del 2018, el subministrament de calefacció al centre es faci mitjançant una xarxa de calor alimentada per una caldera de biomassa que també distribuirà aigua calenta a l’escola, el dispensari, el centre sociocultural i el centre cívic. Aquesta caldera, que funcionarà amb estella forestal, substituirà el subministrament actual, que s’està fent amb fons d’energies no renovables com el gasoil i l’electricitat. Aquesta inversió es realitzarà amb el suport econòmic del programa «Beenergi» de la Diputació de Girona i l’Ajuntament.

Abans de la inauguració va tenir lloc, al centre cívic del municipi, un reconeixement i homenatge a Josep Masoliver i Subirós, que va ser alcalde del municipi durant 18 anys, i la presentació del projecte «GGG, Garrigàs gent guapa», en el marc del 5è espai de trobada de fotografia Mirador Photo Garrigàs. 

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
beebergi
Enerinvest
pacte alcaldes
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A