Jornada de trobada entre promotors i inversos de projectes en energia sostenible a Madrid

19/04/2017. El projecte «ENERINVEST» (Spanish Sustainable Energy Financing Platform), en el qual participa la Diputació de Girona, organitza una jornada de trobada entre promotors i inversos de projectes en energia sostenible, que tindrà lloc el dimecres 26 d’abril, de 9.30 a 14.00 h, a les oficines del coordinador del projecte situades a Madrid.

Amb l’objectiu de promoure i incentivar la comunicació entre entitats financeres, inversors i promotors de projectes d’energia sostenible, l’esdeveniment s’organitzarà en dues parts diferenciades. En primer lloc, hi haurà ponències d’inversors i entitats financeres sobre mecanismes de finançament existents per a aquesta mena de projectes i la seva activitat en el mercat; mentre que a la segona part, amb la finalitat de trobar solucions a les seves necessitats financeres, els promotors de projectes podran mantenir reunions bilaterals (one2one) d’un quart d’hora amb les entitats següents:

 • BBVA - Rent and Tech
 • Deutsche Bank AG (European Energy Efficiency Fund, EEEF)
 • ECrowd! Invest
 • Ibercaja
 • KIPLAI Asesoramiento Financiero y Corporativo
 • SI Capital Private Equity
 • SUSI Energy Efficiency AG
 • Triodos Bank

En el moment de la inscripció, que es formalitza telemàticament com a usuari del portal del projecte «ENERINVEST», es poden indicar les reunions que es volen dur a terme amb cadascuna d’aquestes entitats financeres (al camp «Comentaris i/o preferències»). L’enllaç al formulari d’inscripció és: https://www.enerinvest.es/actividades/financiacion-subvenciones/jornada-de-encuentro-entre-promotores-e-inversores-de-proyectos-de-energia-sostenible-36

El projecte «ENERINVEST» (Spanish Sustainable Energy Financing Platform) té com a objectiu esdevenir el punt de referència entre els principals actors clau dels sectors financer i de les energies renovables, per fer possible l’execució de projectes d’energia sostenible. En aquest sentit, es volen aportar solucions tècniques, legals i financeres d’ampli espectre per a aquests projectes, ja siguin promoguts des d’àmbits públics com privats. A «ENERINVEST» també participen l’Agència Extremenya de l’Energia (AGENEX), l’Associació d’Agències Espanyoles de Gestió de l’Energia (EnerAgen), l’Associació d’Empreses de Serveis Energètics (ANESE), el Centre d’Investigació de Recursos i Consums Energètics (CIRCE), Deloitte Advisory SL, la Diputació de Huelva, Ecoserveis, i Navarra de Sòl i Habitatge SA (NASUVINSA), el projecte ha rebut finançament del programa marc de recerca i innovació de la Unió Europea «Horitzó 2020», en virtut de l’acord de subvenció número 695822.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
 • Utilitats
 • Imprimir Imprimir
 • Enviar Enviar
beebergi
Enerinvest
pacte alcaldes
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A