El programa «Beenergi» de la Diputació rep el Premi Biomassa Catalunya al millor projecte en el sector públic

Fotògraf: Eddy Kelele

24/02/2017. El programa «Beenergi» de la Diputació de Girona ha obtingut el Premi Biomassa Catalunya al millor projecte del sector públic pel grau d’innovació, per l’estalvi d’emissions de gasos contaminants en substituir els combustibles fòssils i l’impacte socioeconòmic.

El guardó el va recollir ahir, a Vic, el diputat de Medi Ambient de la Diputació, Lluís Costabella, de mans de la directora general de Forests de la Generalitat, Montse Barniol, en el marc de la Fira de Biomassa de Catalunya. Aquesta ha estat la primera edició dels Premis Biomassa Catalunya, que està promoguda des del Clúster de Biomassa de Catalunya i l’Ajuntament de Vic.

El programa «Beenergi» de la Diputació de Girona (http://beenergi.ddgi.cat; @BeenerGiddgi) ofereix assistència tècnica, jurídica i financera necessària als municipis adherits al Pacte d’alcaldes, amb la finalitat de mobilitzar inversions per millorar l’eficiència energètica en l’enllumenat públic i en els edificis públics municipals, en els quals es potencia la instal•lació de calderes de biomassa i la creació de xarxes de calor. Actualment «Beenergi» dóna servei a 71 ajuntaments.

A banda de la modalitat de millor projecte en el sector públic, s’han lliurat premis en sis categories més: millor actuació en l’àmbit de la gestió agroforestal sostenible;  millor projecte en el sector privat;  millor comunicació i difusió; millor emprenedoria i ocupació; millor projecte de recerca, i millor projecte final de grau o màster.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
beebergi
Enerinvest
pacte alcaldes
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A