Inaugurada la primera Fira Mediambiental del Montseny a Riells i Viabrea

Fotògraf: Eddy Kelele.

18/09/2017. El vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i l’alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, van inaugurar el dissabte la primera Fira Mediambiental del Montseny, ECOVITA. També hi van assistir l’alcalde de Massanes, Joan Pou; l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, i el regidor de Medi Ambient del municipi, Patrici Cros.

ECOVITA, la primera edició de la Fira Mediambiental del Montseny, s’ha celebrat el cap de setmana del 16 i 17 de setembre i es pretén que pugui celebrar-se cada any. Té com a objectiu principal involucrar les poblacions d’aquesta àrea geogràfica amb Riells i Viabrea. Els visitants han pogut interactuar amb els productors de proximitat i conèixer l’àmplia oferta de productes de quilòmetre zero del Montseny i rodalies.

L’edició d’ECOVITA del 2017 ha tingut com a tema central les energies netes, amb el segell de qualitat del Montseny. La fira ecològica de Riells i Viabrea és un focus d’atracció òptim per a l’activació econòmica, i enguany ha comptat amb diverses activitats: degustacions i presentació de productes de proximitat, representacions del procés de les energies netes, empreses energètiques, cotxes elèctrics, conferències i tallers, curses i teatre. Té per objecte fer difusió del sector mediambiental i posar-lo a l’abast del màxim nombre de persones.

Miquel Noguer, vicepresident de la Diputació de Girona, ha destacat que «des de la institució, posem un èmfasi especial a donar suport a les fires que se celebren a la nostra demarcació, perquè sabem que dinamitzen socialment, culturalment i econòmicament el territori. Aquest suport pren una especial importància quan es tracta de fires que, com ECOVITA, incideixen en un sector tan important per al medi ambient i per a la nostra economia».

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
Viu el parc
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A