Fermí Santamaria assisteix a la inauguració d’El Rebost de Can Moragues

Fermí Santamaria amb el conseller Rull i altres autoritats en la inauguració del Rebost de Can Moragues aquest diumenge. Fotos: Martí Artalejo.

17/07/2017. Aquest diumenge al matí, s’ha inaugurat El rebost de Can Moragues, a Riudarenes. Hi han assistit el vicepresident de la Diputació, Fermí Santamaria, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; el secretari general d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, David Mascort; l’alcalde de Riudarenes, Jordi Gironès, i els presidents de les fundacions Emys (Enric Llebot Rabagliati), Astres (Jordi Pascual) i Carasso a Espanya (Isabelle le Galo), entre altres autoritats.

El Rebost de Can Moragues és un espai de venda i degustació de varietats locals ecològiques, que ocupa persones de col·lectius desafavorits d’àrees rurals i que es troba plenament integrat en el seu entorn natural.

Des de Diputació de Girona hem col·laborat, a través de l’Ajuntament de Riudarenes, per fer possible la reforma i adequació d’aquesta antiga pallissa agrícola de Can Moragues, que s’ha convertit en aquest rebost que treballa amb productes de proximitat i que dona feina a persones del territori.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A