El president destaca la importància d’acostar la formació en seguretat al territori durant la signatura del conveni amb l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC)

02/12/2016. Avui ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i els presidents de les diputacions de Catalunya perquè l’ISPC imparteixi formació contínua a càrrecs públics locals, policies locals i personal d’emergències i de protecció civil en col•laboració amb les quatre diputacions. 

 

L’acte, que ha tingut lloc a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès, ha comptat amb la presència de Pere Vila, president de la Diputació de Girona; Josep M. Cruset, vicepresident primer de la Diputació de Tarragona; Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida; Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona; Jordi Jané, conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, i Anabel Marcos, directora de l’ISPC, a més d’altres representants d’institucions catalanes.

 

Durant els parlaments, Pere Vila ha remarcat el fet que tots els càrrecs electes puguin accedir a la formació, i ha subratllat que «el compromís de la Diputació amb el Govern és absolut, i ens implicarem en el projecte de forma col·lectiva, participant-hi de manera activa». A més, el president ha afegit que «l’objecte del conveni és assegurar l’apropament de la formació al territori i impulsar la formació dels càrrecs públics locals en matèria de seguretat». L’acció es durà a terme utilitzant les possibilitats que ofereixen les delegacions territorials del Departament d’Interior i la Diputació de Girona, i amb una col·laboració directa de les administracions locals. 

 

Per a això, l’ISPC oferirà assessorament i aportarà l’experiència del seu catàleg de cursos, i detectarà, conjuntament amb les diferents diputacions, les necessitats formatives i la determinació i concreció dels cursos a realitzar en els diferents ens locals. El conveni també preveu impulsar publicacions conjuntes en matèries relacionades amb la seguretat que siguin d’interès per a les administracions locals, i es constituirà una comissió de seguiment que estarà formada per dos representants de cada part per definir l’oferta formativa i fer el seguiment de les actuacions conjuntes.


Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A