El Consorci de les Vies Verdes i el del Ter promouran conjuntament les seves rutes

Fotògraf: Martí Artalejo

07/03/2016. El Consorci de les Vies Verdes de Girona i el Consorci del Ter han signat un conveni de col·laboració per promocionar conjuntament les seves rutes pedalables i de senders, que són coincidents en algunes parts del seu traçat.

El Consorci de les Vies Verdes de Girona promou 353 km de la ruta pedalable Pirinexus, que connecta Girona amb França, en la qual s’inclouen els 125 km de vies verdes de les comarques gironines. El Consorci del Ter està format per 60 ajuntaments i promou la ruta del Ter, que permet recórrer tot el riu a peu o en bicicleta. Ambdues rutes coincideixen entre Ripoll i Camprodon, el Pasteral i Girona, i a la desembocadura del riu, a Torroella de Montgrí - l’Estartit.

Les dues institucions han acordat treballar conjuntament per difondre els traçats actuals i millorar-los, amb la recerca de subvencions, la creació d’espais de debat i la promoció del cicloturisme i el senderisme com a formes de mobilitat sostenible. En endavant, els consorcis faran promoció conjunta dels seus materials i accions de comunicació, així com en esdeveniments esportius o en d’altres enfocats a la promoció del coneixement del territori. També es procurarà realitzar trams comuns pedalables al territori.  

La signatura del conveni s’ha dut a terme a la Diputació de Girona entre el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Albert Gómez, i el president del Consorci del Ter, Joaquim Roca.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A