La Diputació de Girona s'adhereix a la convocatòria d'Aturada de País

03/10/2017. La Diputació de Girona i tots els seus Organismes i Ens Dependents  s’adhereixen a la convocatòria d’Aturada de País que ha impulsat  la Taula per la Democràcia d’avui 3 d’octubre i alhora que condemnem enèrgicament la violència exercida per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per tal d’impedir l’1-O.

Davant l’agressió dels drets fonamentals dels ciutadans catalans i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el diumenge dia 1 d’octubre a Catalunya, la Diputació de Girona i tots els seus Organismes i Ens Dependents s’adhereixen  a la convocatòria d’aturada de País convocada per avui 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia.

L’adhesió a l’Aturada de País prevista per avui comporta que la Diputació de Girona i tots els seus Organismes i Ens Dependents  romanguin tancats i suspenguin totalment la seva activitat institucional així com la prestació de tots els seus serveis. Únicament garantirà el servei d’emergències contemplats en les seves competències.

La Diputació de Girona i tots els seus Organismes i Ens Dependents rebutgen i condemnen enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a ciutadans catalans i manifestem el nostre més ferm compromís en la defensa del drets civils i polítics així com del model de convivència de la societat catalana. Tanmateix, expressem la nostra voluntat  de continuar defensant fermament el dret a decidir i donem ple suport al President i el Govern de la Generalitat així com al Parlament de Catalunya per tal de que segueixin defensant la voluntat del poble català.

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Enviar Enviar
publicacions
Dipsalut xaloc Conservatori Girona Semega Casa de Cultura Vies Verdes cilma ccb El Canal Sumar Consorci de les gavarres
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF:P1700000A